یکپارچه سازی سیستم های سازمانی |
سازمانهایی که دارای سیستم ها متعدد هستند، ناگزیر بایستی دیدگاه یکپارچه ای را دنبال کنند. راهکار "جزیرهای" در توسعه پورتالهای سازمانی میتواند به اتلاف هزینه و افزایش ریسک منجر شود. تجمیع سیستمهای کاربردی در واقع اتصال سیستمهای مجزا از طریق اشتراک دادهها و عملیات خودکار است. برای مثال ممکن است سیستم پرسنلی، دستمزد و حسابداری به شکل یکپارچه دیده شوند اگرچه این سیستمها به شکلی مجزا عمل میکنند اما از طریق اشتراک دادهها و برخی عملیات ممکن است با سیستم پورتال به صورت یکپارچه در رابط واحدی مشاهده شوند.
یکپارچه سازی سیستم های سازمانی و اتصال با داده های سازمانی در پرتال با Dorsa DIS
همانطور که قبلا هم اشاره شد ارتباط پرتال با نرم افزارهای داخل سازمانی و ایجاد Integration از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. پرتال سازمانی درسا با توجه به ماموریت خود، اقدام به تولید Dorsa DIS نمود تا با استفاده از این امکان، کلیه نرم افزارهای داخل سازمانی بتوانند به پورتال درسا متصل شده و یک دروازه تبادل اطلاعات بین داخل سازمان و خارج سازمان ایجاد نمایند.
به عنوان مثال برای نمایش فیش حقوقی کارمندان، پس از درخواست کاربر و همچنین رعایت نکات امنیتی، پُرتال دُرسا توسط Dorsa DIS به سیستم حقوق و دستمزد سازمان متصل شده و اطلاعات فیش حقوقی را دریافت و به کاربران نمایش می دهند.
یکی از نکات بارز این تکنیک Online بودن ارتباط با نرم افزارهای درون سازمانی می باشد. ضمن اینکه سیستم یکپارچه سازی درسا در راستای هدف تولید پورتال فارسی و کاربری آسان، این امکان را به نحوی فراهم نموده که سازمان ها بدون نیاز به کد نویسی، می توانند پرتال خود را توسعه داده و یکپارچگی اطلاعات و Integration را ایجاد نمایند.
نکته مهم دیگر در این است که پرتال درسا، به هیچ نرم افزار درون سازمانی وابسته نبوده و در صورت تغییر نرم افزارها ، تنها ارتباط آنها با پورتال، بازبینی می گردد که این امر هزینه توسعه و نگهداری پورتال سازمانی را به شدت کاهش می دهد.
با سیستم یکپارچه سازی سیستم های اطلاعاتی Dorsa DIS و ایجاد Integration و یکپارچگی، اطلاعات بیرون سازمان Front Office با درون سازمان Back Office سازمان شما به یک سازمان الکترونیکی تبدیل می گردد.
امتیازات یکپارچه سازی سیستم های سازمانی Integration در پورتال سازمانی درسا
1-
امکان اتصال به وب سرویس ، XML و انواع پایگاه داده
2-
امکان اتصال به اتوماسیون های اداری و یکپارچگی اطلاعات و یک کارتابلی بودن مدیران
3-
امکان اتصال ساده به سایر نرم افزارهای درون سازمانی و ارسال، دریافت و نمایش اطلاعات از شهروندان و ارسال به درون سازمان و بالعکس مثل دریافت فرم های درخواست ، شکایات ، نامه ها و همچنین نمایش فیش حقوقی، قبوض آب، برق، تلفن و ... به صورت Online همراه با امنیت کامل
4-
امکان پیگیری شهروندان از درخواست های خود و مشاهده گردش درخواست بر روی پُرتال
5-
امکان ایجاد ارتباط با نرم افزارهای درون سازمان بدون نیاز به کد نویسی و کاهش چشمگیر هزینه توسعه و نگهداری
6-
یکپارچه سازی وامکان ایجاد سازمان الکترونیک
7-
دسترسی سریع شرکای تجاری به اطلاعات دقیق سازمان
8-
امکان زنجیره¬ سازی فعالیتهای شرکای تجاری با استفاده از سرویس¬های عملیاتی و اطلاعاتی پُرتال
9-
استفاده از اطلاعات و سرویسهای سازمان بدون نیاز به آگاهی از ساختار هریک از واحدهای سازمانی و ارتباطات داخلی آنها توسط مشتریان و ارباب رجوع سازمان
10
- سرعت و سهولت دسترسی به اطلاعات و جلب رضایت مشتریان و ارباب رجوع سازمان
11
- سهولت ارتباط با مسؤولین مورد نظر در سازمان توسط مشتریان و ارباب رجوع سازمان
12
- سهولت در توسعه همکاری میان پرسنل و سازمان
13
- ایجاد چهره یکسان از فرآیندهای عملیاتی متفاوت در سازمان
14
- پشتیبانی خودکار مشتریان، شرکای کاری و کاهش فرایندهای مرتبط |
تاریخ به روز رسانی: | 1398/11/29 |
تعداد بازدید: | 23083 |